NIMUE
Nimue er en derma-kosmeceutisk hudplejeserie, der i 1994 blev stiftet af Dr. Aubrey Parsons med et team af plastikkirurger i Sydafrika. Hensigten var bedre hudopheling efter kosmetiske behandlinger, som kirurgi, laser m.m.

Efter deltagelse i en konference for dermatologer opfandt teamet af læger og kemikere sammen et unikt koncept, og ny viden gav dem inspiration til at skabe et brand, der markant kunne forbedre hudens sundhed i flere af hudens lag; både i de epidermale og dermale lag. Visionen var at give huden de korrekte næringsstoffer og ingredienser, der kunne sikre en sund hud med en intakt barriere. En hud med evne til at reparere sig selv.

Virkestofferne i Nimues produkter består af en kombination af ingredienser udvundet af planter udelukkende fra bæredygtig dyrkning og laboratoriefremstillede synteter, ex. AHA, peptider etc.

Produkterne er uden parabener og parfume.

Med Nimues produkter behandler man effektivt de fleste hudproblemer, herunder


Professionelle behandlinger suppleret med skræddersyet hjemmepleje sikrer markante og synlige resultater.

Det, der er unikt for Nimue, er måden, hvorpå frugtsyrer/AHA anvendes. Ofte forbindes brug af frygtsyrer med frygt for, at brug deraf bl.a. vil fortynde huden (og her ikke kun de døde lag), øge pigmentproduktionen, øge lyssensitiviteten m.v. Nimue anvender frugtsyrer i sine produkter nøje afstemt med pH-værdier, hvilket klinisk har bevist ikke at medføre de førnævnte bivirkninger, men derimod banebrydende resultater baseret på de effektive kombinationer af frugtsyrer.

Derudover er Nimue kendt for


Nimue er, som fanebærer indenfor hudplejeindustrien, kendt for sin ekspertforståelse af huden og effektive behandling af forskellige hudsygdomme og hudtilstande.

SANZI BEAUTY
Sanzi Beauty blev i 2016 startet af Robert Friedrich med det formål at skabe en eylash growth serum med en unik formel, der skulle give lange og flotte øjenvipper. Efter mere end et års udvikling, lykkedes det Sanzi Beauty at bringe et produkt på markedet, der lever op til de høje krav om en serum, der virker på de tre overordnede parametre; længere, fyldigere og stærkere øjenvipper. Siden er en lang række andre produkter blevet nøje udviklet af Sanzi Beauty og kommet på markedet.

Sanzi Beauty's produkter, herunder Eyelash Growth Serum, Eyebrow Enchancing Serum, Eye Zone Conditioner Serum m.fl., indeholder ingredienser, som eksperter har bevist giver synlige og forbedrede resultater.

Alle produkter fra Sanzi Beauty er fri for tilsat parfume og æteriske olier. Det vil sige, at ingen af Sanzi Beautys produkter er tilsat parfume for at give dem "den rette" duft. De fleste af ingredienserne har dog en naturlig oprindelse og de kan derfor også have en duft med sig. Du vil kunne opleve en svag duft, der er forskellig fra produkt til produkt, men det er dog selve ingredienserne i produktet, som du vil kunne dufte. En naturlig duft, som man ellers ofte vil opleve er skjult i produkter med tilsat parfume.

Derudover er alle produkter fra Sanzi Beauty 100% veganske med certificering gennem det anerkendte mærke, Vegan Society.

Ingen af Sanzi Beautys produkter er testet på dyr efter gældende EU-lovgivning.


CND
CND er global markedsleder indenfor professionel skønhedspleje af negle, hænder og fødder. CND har skabt revolutionerende innovationer og internationale patenter, der omfatter bl.a. Shellac, Service Essentials, Vinyllux og SolarOil. CND’s produktlinjer er kendt for den højst mulige kvalitet og de mest kundevenlige og nænsomme behandlinger i branchen og er den mest solgte professionelle neglebehandling i klinikker verden over.


LYCON
Lycon blev etableret i Australien i 1978 af den internationalt anerkendte skønhedsterapeut Lydia Jordane, og er i dag det foretrukne valg på de mest eksklusive spahoteller og skønhedssaloner verden over.

Produkterne fra Lycon er fremstillet af den fineste og naturligste harpiks, bivoks og aromatiske planteudtræk. Voksen er meget mild og har både en plejende og fugtende effekt. Voksen kan derfor bruges på selv den mest sensitive hud, da huden beskyttes optimalt og hudens barriere bevares intakt.

Lycon Hot-vokse kan fjerne hår helt ned til 1-2 mm og Lycon Strip-vokse kan fjerne hår ned til 2-3 mm.

Lycon er ISO-certificeret, hvilket stiller højeste kvalitetskrav til produktion, råvarer og arbejdsmilljø.

Lycons produkter står stærkt på allergiområdet, produkterne indeholder ingen parabener og er ikke testet på dyr.